Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
over de diverse fases binnen het project.

    Hoog afgewerkte badkamer in nieuwbouwwoning te koop Kortrijk
    Visualisatie van slaapkamer in woonproject De Prinse in Marke
    Visualisatie van extra ruimte als mancave bij nieuwbouwwoningen De Prinse
    Moderne leefruimte met kwalitatieve materialen in de Prinse in Marke
    Visualisatie van womancave in woonproject de Prinse in Marke

Kwalitatief en uniek wonen in De Prinse

Kwaliteit, daar gaan we voor. 
Een afwerkingsgraad om werkelijk U tegen te zeggen. 
Voor minder gaan we niet! 

Topleveranciers

Voor dit project hebben we speciaal van de gelegenheid gebruik gemaakt samen te werken met enkele zéér kwalitatieve leveranciers. 
Is dit belangrijk? TUURLIJK! Niet alleen de verhoogt het de waarde van jouw woning maar is alles, maar dan ook echt alles, tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen. 

We stellen jou ze graag even voor: 

Kaster Keukens - Een Roeselaarse firma die lijnen en mooie materialen weet om te zetten in een prachtig ontwerp dat ook praktisch is in gebruik. Zo wordt ook jouw keuken het hart van de woning. 

Van Marcke - Alom gekende badkamerspecialist. Reken alvast op een badkamer met voldoende comfort en veel ruimte. Elke woning beschik trouwens over een douche en een bad al dan niet in dezelfde ruimte. Ontspannen geblazen!

Demunster Trappen - Een fantastische trap waar er zal over gesproken worden! Ongelooflijk duurzaam hout en een sterk design. Levenslange robuustheid!

Inter-ceram en Laco Flooring - Verzorgen de grond onder jouw voeten. Een mooie gebruiksvriendelijke tegel of liever warm parket, het kan allemaal!

Je wordt van A tot Z begeleid


Bij een nieuwbouw komt wel het één en ander kijken. Maar geen nood, wij staan jou bij tijdens elke stap van het proces. 
Je hoeft je dus nergens iets van aan te trekken dankzij onze koperbegeleiding.

Zij houden jou netjes op de hoogte van de planning, deadlines en keuzes die moeten gemaakt worden. Op het einde van de rit wacht een prinsheerlijke woning op jou.

Tijdens het hele bouwproces mag jij dus op je lauweren rusten: geen stress, geen zorgen. Zo word je ook steeds begeleid door hetzelfde team waardoor je één duidelijk aanspreekpunt hebt voor al jouw vragen. En ben je benieuwd naar de stand van zaken? Vraag dan zeker om een werf­bezoek: dan zie je hoe jouw woning vorm krijgt.

Energiezuinig met alle wooncomfort


Uiteraard laten we jou ook niet in de steek op vlak van energie! Het belang van een laag E-peil is groot. 
Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het gebouw is. Het E-peil van jouw woning is afhankelijk van het specifieke plan maar is sowieso niet hoger dan E-36. Dit dankzij de gebruikte technieken en isolatie. 

Wil je nog een lager E-peil? Dat kan! Bij het plaatsen van zonnepanelen kan jouw woning zelfs een bijna-energieneutrale woning worden, ook wel BEN-woning genoemd. 
Voor BEN-woningen bestaan er trouwens stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet. 
Gewoon doen, niet twijfelen!

Aangelegde voortuinenAlsof een magnifieke keuken, luxueuze badkamer, sublieme trap, .. enzo. nog niet genoeg zijn pamperen we jou ook graag met een ontworpen en aangelegde tuin. Wij staan in voor het ontwerp en de aanleg van de knusse voortuinen om zo een gezellige sfeer te creëren binnen het woonproject. Hier koop je een huis dat je direct al een thuis mag noemen. Hoe fantastisch is dat!

Wonen in De Prinse?

Wil je de locatie van De Prinse bezoeken? Heb je vragen? Bekijk je graag je toekomstige thuis in detail? Wij helpen je met de glimlach.

Waar kan je ons vinden?

Woonproject De Prinse 
Kardinaalstraat - Keizerstraat 
8510 Marke

Maak een afspraak

Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Bel ons

Bel vrijblijvend voor meer informatie 
Het logo van woonproject De Prinse in Marke

Een realisatie van:

Koramic Real Estate

Onze partners:

Immotion
Dewaele

Waar kan je ons vinden?

De Prinse
Kardinaalstraat - Keizerstraat
8510 Marke

Contacteer ons vrijblijvend