Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
over de diverse fases binnen het project.

  • by: De Prinse
  • August 26th, 2019
  • Category: ARCHITECTUUR

De Prinse: moderne architectuur met traditioneel karakter.


Groot wonen in het groen op een toplocatie dichtbij Kortrijk? Het kan dankzij nieuwbouwproject De Prinse. Elke woning heeft een uniek karakter en ligt nabij het nieuwe Decauvillepark dat een groene verbindingsader vormt met het centrum van Marke.

Toplocatie

Een ruime woning dichtbij de stad Kortrijk in een groene, open omgeving is misschien wel de perfecte match voor u! Elke nieuwbouwwoning is uniek en straalt tijdloze klasse uit. 

Op slechts 800 meter van uw woning bevinden zich de lokale bakker, slager, … Ze zijn per fiets of te voet vlot bereikbaar via de groene long van het Decauvillepark. Ook een uitstap naar de stad is een aanrader wanneer u door de open velden richting Kortrijk fietst. Wie zich met de wagen wenst te verplaatsen, kan rekenen op een snelle aansluiting met de R8, E403 en E17.  
Mensen die aan het fietsen zijn naar Kortrijk van Marke

Klassevolle architectuur

Visualisatie van ruime woningen in Marke

 “In De Prinse combineren we uniek wonen met een klassevolle uitstraling op een toplocatie. Dat betekent dat we kiezen voor ruime, traditionele woningen met een moderne toets. Zo garanderen we een tijdloos design.”
In dit project zijn geen twee woningen identiek. “Dankzij de modulaire inplanting creëren we oneindig veel mogelijkheden waardoor er variatie heerst in het straatbeeld. Daarnaast zijn er heel wat keuzemogelijkheden binnenin die iedere woning uniek maken. Afhankelijk van het tijdstip waarop een klant intekent, kan er meebeslist worden over de afwerking, smaken en kleuren. In dit project is duidelijk zichtbaar dat iedere woning tot dezelfde familie behoort maar toch zijn eigen karakter uitstraalt.”

De woningen met een oppervlakte van 150 m², 175 m² of 200 m² bieden voor elk wat wils. Naast de standaarduitrusting met drie slaapkamers kunt u opteren voor een woning met een tweede verdieping. Zo heeft u extra plaats voor een hobbykamer, speelkamer , bureau of wellnessruimte. De woningen beschikken over een oprit met garage of carport. Bezoekers kunnen vlot hun auto kwijt op de parkeerplaatsen die zorgvuldig werden ingeplant, zonder het zicht op het park te verstoren. 

Energiezuinig wonen

Er werd bewust gekozen voor een optimale benutting van de benedenverdieping. Zo biedt de koele berging een extra opslagruimte nabij de keuken. Daarnaast is elke woning voorzien van een ruime fietsenberging waar u uw elektrische fietsen kunt opladen. 

de filosofie achter deze bewuste keuze is als volgt: “Garages worden meer gebruikt als opslagruimte dan om een auto te stallen. Daarom hebben we gefocust op een grote leefruimte en een fietsenberging voor minimum vier fietsen. Als u de woning verlaat, komt u dus eerst de fiets tegen en dan pas de wagen. Alvast een uitnodiging om de groene omgeving te verkennen.”

Daarnaast hebben de woningen een energievriendelijk E-peil: “We voldoen aan de wettelijke norm en presteren zelfs 10 % beter. We zijn ervan overtuigd dat we met een energiepeil van E35 een goede balans hebben gevonden tussen de opbrengsten en de investeringskosten van energiezuinig wonen. We streven ernaar mensen een thuis te schenken binnen een energiezuinig kader.”

Benieuwd om uw droomwoning te ontdekken?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het invulformulier, stuur een mailtje naar info@deprinse.be of bel ons op 056 24 96 09. Wij maken graag met u een afspraak op de site of in de kantoren van de makelaars. Ook een afspraak bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Het logo van woonproject De Prinse in Marke

Een realisatie van:

Koramic Real Estate

Onze partners:

Immotion
Dewaele

Waar kan je ons vinden?

De Prinse
Kardinaalstraat - Keizerstraat
8510 Marke

Contacteer ons vrijblijvend