Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
over de diverse fases binnen het project.

  • by: De Prinse
  • October 30th, 2019
  • Category: INFO

Succesvolle lanceringsavond De Prinse


De officiële voorstelling van het vastgoedproject De Prinse in Marke was een groot succes. Een goede 100-tal geïnteresseerden kwamen luisteren naar enkele boeiende sprekers met elk hun verhaal over het project.

Lanceringsavond

De lanceringsavond ging door op donderdag 24 oktober in D-Hotel in Marke.
Er werd uitleg gegeven door Bert Weemaes, CEO van Koramic Real Estate, schepen Wout Maddens, projectverantwoordelijke Annick Geldhof, architect Piet Goddeeris, EPB-deskundige Jensie Roelant, klantenbegeleidster Delphine MAes en technisch directeur Jelle Vandecasteele. 
Sprekers lanceringsavond De Prinse

Schepen Wout Maddens en Goddeeris architecten

Visualisatie van ruime woningen in Marke

Zo begon schepen van Bouwen en Wonen, Wout Maddens, "Stad Kortrijk wil een aangename en warme woonstad zijn. We investeren in een weide en de nabije omgeving met het Decauvillepark. Het Decauvillepark omvat ook een fietspad dat door de wijk loopt en Aalbeke met Marke verbindt. De naam verwijst naar de uitvinder van de wagentjes die vroeger de klei naar de kleifabriek brachten."

De nieuwe straat die door het woonproject loopt werd gedoopt als 'De Prinsestraat'. Deze naam verwijst naar de naam van het nabijgelegen kruispunt dat op zijn beurt genoemd is naar de afgebroken herberg die sinds 1830 à 1840 op de plaats van het woonproject stond. Het verwijst ook naar het sprookje 'de kleine prins' van Antoine de Saint-Exupéry waar er met veel enthousiasme over de speciale bloemen verteld wordt."

 

Ook de architect van Bureau Goddeeris architecten, Piet Goddeeris kwam aan bod. Zo legde hij het stamboomconcept uit, een concept dat zorgt voor veel combinatiemogelijkheden waarbij zo'n 200 unieke woningen kunnen gecreëerd worden. Elke woning is uniek en heeft zijn eigen indeling. Ook zullen de achtertuinen van de woningen toegankelijk zijn via een kruiwagenpad. Elke voortuin wordt getekend en aangelegd door een tuinarchitect. Dat maakt dat de groenaanleg organische vormen zal aannemen dat contrasteert met de baksteenarchitectuur en het strakke concept.


EPB-deskundige Jensie Roelant legt nogmaals de nadruk op het gunstige E-peil dat elke woning bevat. Hoewel het E-peil voor elke woning anders is, zal die nooit hoger zijn dan E-36. De gebruikte technieken en isolatie duwen het E-peil naar beneden en bij het plaatsen van zonnepanelen kan jouw woning zelfs een bijna-energieneutrale woning worden, ook wel BEN-woning genoemd. Voor BEN-woningen bestaan er stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet.

 

Elke koper wordt van A tot Z begeleidt door een klantenbegeleider van MD Interior. Zo geeft Delphine Maes meer uitleg over hoe dit nu exact in zijn werk gaat. Elke klant krijgt, afhankelijk wanneer die instapt, alle info en deadlines mee om zo tijdig de juiste keuzes te kunnen maken.

 

Ondertussen zijn er ook al enkele leveranciers gekend. Zo zal de keuken van Kaster komen, een ambachtelijke keukenbouwer uit het Roeselaarse. Alles qua vloerbekleding wordt verzorgd door ofwel Interceram of indien parket Laco. Een magnifieke trap wordt ontworpen door Demunster en alles van sanitair komt van de toonaangevende firma Van Marcke.


Benieuwd om uw droomwoning te ontdekken?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het invulformulier, stuur een mailtje naar info@deprinse.be of bel ons op 056 24 96 09. Wij maken graag met u een afspraak op de site of in de kantoren van de makelaars. Ook een afspraak bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Het logo van woonproject De Prinse in Marke

Een realisatie van:

Koramic Real Estate

Onze partners:

Immotion
Dewaele

Waar kan je ons vinden?

De Prinse
Kardinaalstraat - Keizerstraat
8510 Marke

Contacteer ons vrijblijvend