Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
over de diverse fases binnen het project.

  • by: De Prinse
  • November 19th, 2019
  • Category: MARKE

Kom thuis in het rustige Marke op een steenworp van de stad Kortrijk.


Genieten van het leven en de rust in een riante woning? Het kan in De Prinse te Marke. Vlakbij het West-Vlaamse Kortrijk combineert u de rust van het dorp met de bruisende activiteiten van de stad. Een ideaal compromis voor wie wil thuiskomen in het groen na een actieve dag.

Een dorp met klasse

In het rustige dorpje Marke, ten zuidwesten van Kortrijk, verwelkomt Koramic Real Estate jong en oud in nieuwbouwproject De Prinse. Met een variatie aan royale en comfortabele woningen vinden zowel alleenstaanden, koppels als gezinnen hun gading in het ruime aanbod residentiële woningen.

Wie in Marke zijn thuis vindt, weet wat rust en stilte is na een drukke (werk)dag. Het dorpje telt vijf heuveltoppen en kent haar hoogste punt op 57,5 meter boven de zeespiegel. In deze tweede grootste deelgemeente van Kortrijk vindt u verschillende wijken zoals 't Steenen Ende, Ter Doenaert, De Klokke en Rodenburg waarnaar de prestigieuze tv-reeks werd vernoemd.

Het Decauvillepark met aangename fiets- en wandelpaden

In wijk De Prinse zetten we een nieuw prestigieus bouwproject op de kaart waar het prinsheerlijk wonen is vlakbij het nieuwe Deceauvillepark. Het park voorziet in een vlotte fiets- en voetgangersverbinding met het centrum van Marke, waar u dagelijks terecht kunt voor uw boodschappen. Op de rechteroever van de Leie vinden we naast Marke ook nog naburige gemeenten zoals Wevelgem, Aalbeke en Lauwe.

Libelle Marionetten Kortrijk

Actief in Marke

De wandelaar bereikt vanuit De Prinse vlot het ecologisch recreatief natuurgebied Marionetten en de oevers van de Leie. Daarnaast zijn er verschillende wandelroutes die u leiden doorheen het landschap in en om Kortrijk. Fietsers wanen zich in de Ronde van Vlaanderen of verkennen het uitgebreid fietsnetwerk van de Leiestreek.

Wie nog actiever wil bewegen, kan terecht in het Sportcentrum Olympiadeplein dat over sportzalen, petanquebanen en voetbalvelden beschikt. Daarnaast is er een Finse looppiste van ruim 730 meter en een speelplein voor kinderen op het terrein.


Vlotte mobiliteit

Met de auto kunt u rekenen op een snelle verplaatsing dankzij de nabijheid van de uitvalswegen E17 en E403. Kiest u liever voor het openbaar vervoer, dan vindt u op 300 meter van uw woning een halte van De Lijn.  Ook het treinstation van Kortrijk ligt op slechts 3,2 km van uw deur.

Het riante project De Prinse is volop in ontwikkeling. De wegenwerken voor de aanleg van de wijk zijn gestart. Begin 2020 starten we met de bouw van zeventien residentiële woningen die in 2021 instapklaar zullen zijn. Het project zal finaal zo’n 50 woningen tellen.


Ontdek uw prinsheerlijke toekomst in De Prinse

Bent u geïnteresseerd om uw toekomst in Marke op te bouwen vanuit de prachtige residentiële nieuwbouwwoningen van De Prinse? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het invulformulier, een mailtje te sturen naar info@deprinse.be of ons te bellen op het nummer 056 24 96 09.

Wij maken graag met u een afspraak op de site of in de kantoren van de makelaars waar u de plannen en de inplanting van uw toekomstige woning kunt bekijken. Wenst u liever een afspraak bij u thuis, dan komen wij graag bij u langs.


Het logo van woonproject De Prinse in Marke

Een realisatie van:

Koramic Real Estate

Onze partners:

Immotion
Dewaele

Waar kan je ons vinden?

De Prinse
Kardinaalstraat - Keizerstraat
8510 Marke

Contacteer ons vrijblijvend