Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
over de diverse fases binnen het project.

  • by: De Prinse
  • June 16th, 2019
  • Category: NIEUWS

Lees alles over het preview event van project De Prinse


Op zondag 16 juni werd het nieuwbouwproject De Prinse in Marke succesvol gelanceerd met een exclusieve preview in d-hotel.

Exclusieve preview

Het officiële startschot voor De Prinse vond plaats in het d-hotel op zo’n 500 meter van het project. Alle Markenaren en geïnteresseerden kregen vooraf een flyer in de bus met een uitnodiging voor het lanceringsevent. 

Tussen 10 en 12 kwamen ruim zeventig Markenaren en geïnteresseerden langs voor een exclusieve preview van De Prinse. Wie er niet bij kon zijn en toch geïnteresseerd was, werd na afloop gecontacteerd. 

Tijdens de individuele gesprekken konden de genodigden rekenen op een waaier aan informatie over het nieuwbouwproject.
Laceringsevent De Prinse in Marke in D-Hotel in Kortrijk

Pannenfabriek rond 1926

Een site met een voorgeschiedenis

De grond waarop De Prinse wordt gebouwd, kent een lange voorgeschiedenis. Koramic Real Estate is als projectontwikkelaar en dochterbedrijf van de Koramic Investment Group, geen onbekende in de streek. 

In 1883 startte de grootvader van Mr. Dumoulin de nv Dakpannenfabriek Pottelberg in Kortrijk op. Voor de ontginning van de klei - als grondstof voor de dakpannen - werden er door de familie gronden aangekocht in de buurt. Zo ook het braakliggend terrein waarop De Prinse verrijst. 

De naam verwijst trouwens naar een herberg die rond 1840 op het nabijgelegen kruispunt gevestigd was en er later naar werd vernoemd.

Het project kadert in een jarenlang traject tot herbestemming van de wijde omgeving rond de verkaveling. De stad Kortrijk ging daarbij samen met de inwoners en alle betrokken partijen op zoek naar een evenwicht tussen groen en wonen. Dat evenwicht werd gevonden en de grond werd ingekleurd als verkaveling met inspraak van de Markenaren.

Voor elk wat wils

Bij het uitwerken van het project kreeg de Kortrijkse architect Goderis de opdracht om woningen te creëren in een moderne, chique stijl. Daarbij was het belangrijk dat geen enkele woning hetzelfde zou zijn. Het resultaat is een gezonde mix van huizen in twee, twee en een half en drie bouwlagen met een modern karakter. 

Met dit gevarieerde aanbod biedt Koramic Real Estate een ruime keuze aan jonge koppels om comfortabel en modern te wonen. Bovendien ligt het project dicht bij de groene long van het Preshoekbos terwijl het aanpalende, nieuwe Decauvillepark een groene verbinding met het stadscentrum vormt. 
Woningen de koop in Marke

Een project op maat van de klant

Wie meer wil weten over het project kan na afspraak terecht op de site of in de kantoren van de makelaars. Ook een afspraak bij u thuis behoort uiteraard tot de mogelijkheden. 

Naast een 3D visualisatie van de buitenzijde, kunt u via de getailleerde plannen van de architect de binnenzijde ontdekken. Zo weet u precies wat u koopt. Indien gewenst kunt u zelfs afspreken op de site voor de exacte locatie van een lot waarna u meteen de plannen ter plaatse kunt inkijken. 

Benieuw om dit unieke project te ontdekken? Vul dan snel het invulformulier in, stuur ons een mailtje via info@deprinse.be, bel ons op 056 24 96 09 of neem rechtstreeks contact op met een van onze makelaars.

Het logo van woonproject De Prinse in Marke

Een realisatie van:

Koramic Real Estate

Onze partners:

Immotion
Dewaele

Waar kan je ons vinden?

De Prinse
Kardinaalstraat - Keizerstraat
8510 Marke

Contacteer ons vrijblijvend