Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
over de diverse fases binnen het project.

  • by: De Prinse
  • February 25th, 2020
  • Category: START BOUW

Zomerse start van de bouwwerken in De Prinse


Werken De Prinse starten nog voor de zomer. Creëer jouw eigen thuis in De Prinse door mee te beslissen over de indeling en het interieur, nu het nog kan!

Zomerse start van de bouwwerken in De Prinse.

Aan de Kortrijkse rand gaan binnenkort de werkzaamheden van Project De Prinse van start. Sinds het lanceringsevent in oktober 2019 heeft Koramic Real Estate niet stilgezeten. Dankzij de aanleg van een nieuwe weg krijgt het bouwproject vorm. Achter de schermen gebeurde er al heel wat voorbereidend werk zodat de bouwwerken nog voor de zomer van start kunnen gaan.


De nieuwe aangelegde weg binnen project De Prinse

Start bouwwerken eerste fase

Voor de realisatie van dit project staat er heel wat op de planning. Zo is de weg in de verkaveling bijna definitief af, deze zal trouwens ‘Prinsestraat’ noemen. In juni 2020 gaan de grondwerken van start, gevolgd door de aanleg van de riolering en de funderingsplaten voor de eerste woningen.

Na de zomer wordt met de eerstesteenlegging het startsein gegeven voor de ruwbouwwerken die binnen het jaar afgewerkt zullen zijn.


Verdere uitbouw van het project

De ruwbouwwerken van de residentiële woningen van fase 1 starten in het najaar. In december 2021 zullen de woningen instapklaar zijn. Concreet gaat het over 18 loten bestaande uit 17 woningen en 1 bouwgrond.

De 17 woningen zijn nog maar het begin van deze prinsheerlijke wijk. Het gehele project zal in totaal een 50-tal woningen omvatten, de plannen zijn alvast volop in voorbereiding en krijgen dit voorjaar een definitief karakter.


Geniet vandaag van een optimale inspraak

Wie droomt van comfortabel en ruim wonen nabij het centrum van Kortrijk, tekent beter nog vandaag in op het project, stelt Jelle Vandecasteele, projectontwikkelaar van de Prinse.

 “Als koper kun je vandaag nog over de indeling van je woning beslissen zodat ze volledig aangepast is aan je wensen”. Wie deze unieke kans niet wil missen, wacht beter niet te lang om zijn woning te verzilveren.

Het dossier voor de inrichting en indeling van een woning wordt samen met jou opgesteld door interieurarchitecten die jou via een draaiboek van A tot Z begeleiden.

Zo kies je moeiteloos de meest praktische indeling en het perfecte interieur tijdens drie afspraken. De eerste keer worden jouw voorkeuren qua inrichting afgetoetst. De tweede afspraak kadert in de inplanting van de keuken, badkamer, elektriciteit en lichtpunten. Tenslotte kies je tijdens de laatste afspraak de afwerkingsmaterialen zoals vloeren en binnendeuren.

Badkamer nieuwe woning in De Prinse in Marke

Topleveranciers

Koramic Real Estate werkt samen met lokale leveranciers die met passie en ambacht jouw droominterieur realiseren. Zowel trappen Demunster als Kaster keukens dragen het HIB-label (Handmade in Belgium) en garanderen een duurzame kwaliteitsafwerking. Daarnaast zorgen Inter-ceram & Laco Flooring voor prachtige tegels of een parketvloer. Van Marcke staat dan weer hoog aangeschreven als leverancier van hoogwaardig sanitair.

Logo Demunster trappen
Logo kaster keukens
Logo Laco flooring
Logo Inter-ceram
Logo Van Marcke

Kwalitatief wonen doe je enkel thuis

In de Prinse staat kwalitatief wonen voorop. Dankzij jouw inspraak in het interieur en de indeling van de woning, wordt De Prinse jouw thuis! Profiteer vandaag nog van de mogelijkheid om de woning helemaal naar je hand te zetten. Neem dus zeker een kijkje in ons aanbod!

Wie het project De Prinse van dichtbij wil bewonderen, kan altijd een afspraak maken voor meer informatie over het bouwproject en de verschillende loten. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!


Het logo van woonproject De Prinse in Marke

Een realisatie van:

Koramic Real Estate

Onze partners:

Immotion
Dewaele

Waar kan je ons vinden?

De Prinse
Kardinaalstraat - Keizerstraat
8510 Marke

Contacteer ons vrijblijvend